Bylo Vám 18 let?

Tyto stránky používají cookies za účelem zkvalitňování služeb. Vstupem na stránky souhlasíte s užíváním cookies podle zásad uvedených v našich Podmínkách užití stránek.

Přijďte až budete starší..

Krátce o nás

Náš příběh začal sice teprve před několika lety, ale jeho kořeny díky českému původu a městu Třebíč sahají hluboko do minulosti. Ať už je to název TREBITSCH, který navazuje na tradici označování našeho domovského města na Vysočině v rakousko-uherských mapách či existence tradičního židovského rodu TREBITSCH rozptýleného dnes po celém světě; nebo historie lihovaru v Šebkovicích, který obnovujeme a jehož historie začala v roce 1894; a nebo náš první daňový sklad, dnes spojený se stylovým značkovým barem, který patří do židovského ghetta chráněného fondem UNESCO. Naším příběhem totiž navazujeme na mnoho tradic a příběhů s přímo magickým nádechem.
Těšíme se z toho, že vás naše whisky zajímá a že i vy objevíte a oblíbíte si tajemství české whisky TREBITSCH. Na zdraví!

Náš příběh

Okolo roku 2007 se rodí plán otevřít bar s whisky v historickém centru Třebíče, zapsaném na seznam světového dědictví UNESCO. „Proč bych si měl whisky nechat dovážet? Poctivá česká whisky z Vysočiny by byla unikát.“, napadlo zakladatele, současného master distillera Tomáše Dyntara. Tým se postupně rozrůstá o mistry svých řemesel i ambiciózní manažery – společně experimentujeme a učíme se. V roce 2014 je firma oficiálně na světě pod značkou TREBITSCH old town distillery. Vybíráme nejkvalitnější místní suroviny, zavíráme první sudy a zrání může začít. Vše chceme dělat bez ústupků na kvalitě.
Jsme první a jediná firma v Čechách, která se úzce specializuje na výrobu a zrání whisky. Získáváme ochranné známky, rozšiřujeme naší nabídku a otevírají se před námi velké příležitosti. Abychom mohli zvýšit produkci i skladové kapacity, investujeme do nedalekého barokního lihovaru v Šebkovicích, který fungoval už v roce 1894. Zakládáme stále více sudů...

V roce 2017 se povedlo něco mimořádného. Tříletá TREBITSCH Czech Single Malt Whisky nám mizí pod rukama. Vždy během pár dní vyprodáme a hned se hromadí další objednávky. S naší českou whisky postupně objíždíme celý svět. Získáváme pochvalné reakce, ocenění porotců soutěží i cenné obchodní příležitosti. To je velká odměna za naše úsilí.

V roce 2018, po pochopení globálního potenciálu, jsme původní společnost transformovali do holdingové struktury. Nyní nás najdete na stále více místech – v barech, hotelech, restauracích, specializovaných prodejnách nebo na festivalech. V České republice jsme vstoupili do distribuce ve velkoobchodním řetězci MAKRO a později se stáváme součástí sortimentu dalších renomovaných distribučních firem. Otevřeli jsme vlastní značkový baru v Třebíči a nyní připravujeme otevření dalšího v centru Prahy. Kvalitou a chutí chceme patřit mezi nejlepší ve světovém měřítku. To vyžaduje odhodlání a trpělivost. Naše plány jsou ambiciózní, avšak stavěné na pevných základech. Každý v týmu je přesvědčen, že si s budoucími výzvami poradíme.

Náš tým

Tomáš Dyntar

Tomáš Dyntar
Distillery master

David Kratochvíl

David Kratochvíl
Výkonný ředitel, Člen představenstva

Ondřej Chláde

Ondřej Chládek
Provozní ředitel, Člen představenstva

Milan Mejzlík

Milan Mejzlík
Obchodní ředitel

Radek Procházka

Radek Procházka
Obchodní manažer

Sang Haova

Sang Haova
Asistentka vedení

Petr Caha

Petr Caha
Manažer skladů a logistiky

Monika Thomas

Monika Thomas
Celní deklarace